PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Jazz Ünnepe vidéken 2017.

A Magyar Jazz Szövetség 2017. március 1. és június 30. között újra megrendezi a Magyar Jazz Ünnepeelnevezésű országos rendezvényét. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Magyar Jazz Szövetséga 2017-es rendezvényt is szeretné kiterjeszteni vidéki helyszínekre, aminek megszervezéséhez éslebonyolításához ezúton keresi partnereit, így pályázatot hirdet az alábbi feltételekkel:

A Magyar Jazz Szövetség várja olyan, nem budapesti koncertszervezők (jogi személyek) (továbbiakban:Pályázó) jelentkezését, akik örömmel látnának vendégül saját városukban a jazz élvonalához tartozó előadókat,formációkat. A meghívható zenekarok listáját a Magyar Jazz Szövetség állítja össze az előző évben a MagyarJazz Ünnepe budapesti rendezvénysorozatán fellépő művészekből. A 2017-es Magyar Jazz Ünnep vidékirendezvényeire meghívható zenekarok a következők:
  • Gyárfás István Trió
  • Lakatos Ágnes – Csuhaj Barna Tibor Voice & Bass Duó
  • Lukács Miklós Trió
  • Pataj Jazz Quintet
  • Tóth Viktor Tercett
  • Voice&Guitar: Micheller Myrtill és Pintér Tibor

A Pályázatokat a Magyar Jazz Szövetség vezetősége bírálja el.

A sikeresen Pályázóval a Magyar Jazz Szövetség kötszerződést, melyben vállalja vidéki helyszínenként 1-1 formáció fellépti díjának megtérítését (kizárólag a listán szereplő formációk fellépésével kapcsolatos tiszteletdíjat téríti).

A sikeresen pályázó szerződésben vállalja, hogy:
  • a meghívott zenekarok fellépéseinek tárgyi és technikai feltételeit saját költségen biztosítja (megfelelőszínpad, fény- és hangtechnika, technikus, biztonsági személyzet, megállapodás szerint akusztikuszongora, egyéb előre egyeztetett igények), valamint vállalja a meghívott zenekar szállításánakköltségeit;
  • a koncertet 2017. március 1. és június 30. közötti időszakban rendezi meg;
  • a rendezvényen saját költségén helyi érdekeltségű formációt is felléptet;
  • a Magyar Jazz Ünnep rendezvényeként reklámtevékenységet folytat saját régiójában a rendezvény sikere érdekében (plakát, szórólap, regionális média, stb.);
  • plakátjain, szórólapjain feltünteti a Magyar Jazz Szövetség és a Nemzeti Kulturális Alap logóját, melyet rendelkezésére bocsátunk;
  • a szervezéssel és lebonyolítással kapcsolatban minden, az országos meghirdetéshez szükséges információt időben (legkésőbb 2017. január 31-ig) a Szövetség rendelkezésére bocsát;
  • költségeinek csökkentése érdekében jogosult belépődíjat szedni saját rendezvényén;
  • viseli a fellépésekkel kapcsolatos szerzői jogdíjfizetés kötelezettséget az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda felé;
  • a rendezvény lezárását követően írásos szakmai beszámolót küld a rendezvényről a Magyar Jazz Szövetség részére, mely tartalmazza a rendezvényen készült fotókat (melyeken jól láthatóak a támogatók logói), egy minimum öt perces videofelvételt illetve annak Youtube-linkjét a megvalósult koncertről, valamint a sajtóban megjelent cikkek listáját.
A pályázatban fel kell tüntetni:
  • a pályázó által a fenti listáról kiválasztott formáció nevét,
  • a megrendezéstervezett időpontját,
  • a megrendezés pontos helyszínét,
  • a pályázó (jogi személy) adatait,
  • kapcsolattartó személyadatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám).
Pályázat benyújtási határideje: 2016. december 31.

A pályázatok benyújthatóak e-mail-en keresztül: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre