Versenyfelhívás - Jazz Combo Verseny

A Magyar Jazz Szövetség újra megrendezi Jazz comboversenyét. A versenyre zenekari tag által komponált jazz-darabbal jelentkezhetnek a zenekarok, melyet saját maguk adnak elő. A verseny célja, hogy a magyar combo jazz-ben új művek és hangszerelések szülessenek, valamint ezek előadása professzionális módon valósuljon meg.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Jazz Szövetség pályázatot hirdet a jazz és könnyűzene iránt érdeklődő fiatal muzsikusok részére.

A pályázat nyerteseinek minimum 20.000 Ft-os hozzájárulást ad nyári jazz táborokban való részvételi díjukhoz.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Jazz Ünnepe vidéken 2017.

A Magyar Jazz Szövetség 2017. március 1. és június 30. között újra megrendezi a Magyar Jazz Ünnepeelnevezésű országos rendezvényét. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Magyar Jazz Szövetséga 2017-es rendezvényt is szeretné kiterjeszteni vidéki helyszínekre, aminek megszervezéséhez éslebonyolításához ezúton keresi partnereit, így pályázatot hirdet az alábbi feltételekkel:

Az év fiatal jazz-zenésze II.

FELHÍVÁS

"Az év fiatal jazz-zenésze - 2017." - cím elnyerésére

A Magyar Jazz Szövetség második alkalommal indítja el tehetségkutató versenyét Magyarországon működő, jazz zenét oktató közép-, vagy felsőfokú zeneoktatási intézményben tanuló fiatal jazz-zenészek részére.

Versenyfelhívás

Zeneszerző és hangszerelő verseny

A Magyar Jazz Szövetség az idei évben hetedik alkalommal hirdeti meg Jazz Zeneszerző és Hangszerelő Versenyét.
A verseny célja, hogy új, eredeti jazz kompozíciók szülessenek hazai szerzőktől, valamint olyan új hangszerelések, melyek magyar szerzők munkáit dolgozzák fel.

A nevezés felső korhatára 35. életév.

A verseny két kategóriája:
·        zeneszerzés
·        hangszerelés

FELHÍVÁS - Magyar Jazz Szövetség évi rendes közgyűlés

A Magyar Jazz Szövetség Vezetősége

2016. február 6-án, szombaton 13.00 órára összehívja a Szövetség

évi rendes közgyűlését a Budapest Jazz Clubban

(1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.).

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha a teljes tagságnak több mint a fele jelen van.

Határozatképtelenség esetén megismételt ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Megismételt közgyűlés időpontja: 2015. február 6. szombat 13.30 óra
A megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

MAGYAR JAZZ ÜNNEPE 2016. VIDÉK - PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK

A Magyar Jazz Szövetség által kiírt „Magyar Jazz Ünnepe 2016.” pályázati felhívásra 11 városból érkezett jelentkező: Debrecen, Blatonboglár, Balatonszemes, Békéscsaba, Eger, Győr, Hajdúböszörmény, Nagykanizsa, Orosháza, Sepsiszentgyörgy, Szombathely

Magyar Jazz Ünnepe vidéken 2016.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Jazz Szövetség 2016. március 1-je és június 30-a között újra megrendezi a Magyar Jazz Ünnepe elnevezésű országos rendezvényét. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Magyar Jazz Szövetség a 2016-os rendezvényt is ki kívánja terjeszteni vidéki helyszínekre, aminek megszervezéséhez és lebonyolításához ezúton keresi partnereit, így pályázatot hirdet az alábbi feltételekkel:

FELHÍVÁS

„Az év fiatal jazz-zenésze 2016.”

cím elnyerésére

A Magyar Jazz Szövetség tehetségkutató versenyt indít Magyarországon működő, jazz zenét oktató közép-, vagy felsőfokú zeneoktatási intézményben tanuló fiatal jazz-zenészek részére.

Csepregi Gyula Szaxofonverseny

VERSENYFELHÍVÁS

A Magyar Jazz Szövetség és a Magyar Jazz Alapítvány meghirdeti a Magyar Jazz Szövetség egykori alelnöke emléke előtt tisztelegve az

I. Csepregi Gyula Szaxofonversenyét

fiatal, magyar állampolgárságú szaxofonosok részére.

A nevezés korhatára 30 év.
További feltétel: tagsági viszony a Magyar Jazz Szövetségben.

Díjak:
I. helyezés 500.000,- Ft