MAGYAR JAZZ NAPJA A BUDAPEST BORFESZTVIÁLON – 2018. szeptember 8.

Idén tizedik alkalommal, egy régi-új helyszínen, a Budapest Borfesztivál keretei között kerül megrendezésre a Magyar Jazz Napja, 2018. szeptember 8-án, szombaton 15:30 órától.

A Magyar Jazz Szövetség rendezvénye a hazai jazz szcéna aktuális keresztmetszetét felvonultatni kívánó rangos esemény, mely évről-évre új nézőpontból láttatja a műfaj kiválóságait. A magyar jazzművészet kerül a figyelem középpontjába az év egy napján, lehetőséget adva minden muzsikusnak, aki zenei kultúránknak ezen értékeit magas színvonalon képes tolmácsolni.

Magyar Jazz Szövetség éves rendes Közgyűlése

MEGHÍVÓ
A Magyar Jazz Szövetség Vezetősége
2018. február 18-án vasárnap 11.00 órára
összehívja a Szövetség
évi rendes közgyűlését
a Budapest Jazz Clubban
(1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.).

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha a teljes tagságnak több mint a fele jelen van. Határozatképtelenség esetén megismételt ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Megismételt közgyűlés időpontja:

2018. február 18. vasárnap 11.30 óra
Helye: Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.)
A határozatképtelenség miatt megismételt (másodszorra összehívott) ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes az eredeti napirendi pontokban.

Menedzserműhely 2. évad

A Menedzserműhely első sorozatának sikere után a Magyar Jazz Szövetség 2017. őszén újabb előadásokat rendez Budapesten és vidéken.

MAGYAR JAZZ NAPJA - Budapest Borfesztivál

Idén kilencedik alkalommal, 2017. szeptember 9-én 15:30 órától a Budapest Borfesztivál keretei között kerül megrendezésre a Magyar Jazz Napja. A Magyar Jazz Szövetség rendezvénye a hazai jazz szcéna aktuális keresztmetszetét felvonultatni kívánó rangos esemény, mely évről-évre új nézőpontból láttatja a műfaj kiválóságait.

15:30 Zolbert
17:00 Regály György és barátai
18:30 Peet Project
20:00 BJO  feat. László Attila, Oláh Kálmán, Szőke Nikoletta
21:30 Finucci Bros

A rendezvény részletes programját és a további információkat az alábbi linken találják:

Facebook-esemény ITT található

A Magyar Jazz Napját a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

A Magyar Jazz Ünnepe - 2017. Budapest

A Magyar Jazz Szövetség a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében idén is megrendezi a Magyar Jazz Ünnepét a Budapest Jazz Clubban (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.).